Op het aanstaande Sponsorreport congres zal ook het opengaan van de Nederlandse kansspelmarkt ruimschoots aandacht krijgen. In samenwerking met Gaming in Holland gaan we in op de kansen die het biedt voor de Nederlandse sponsor en sportwereld.

Matt House, founder en CEO van SportQuake, zal een keynote verzorgen over de kansspelmarkt in Engeland en de manier waarop sportwedbedrijven samenwerken met partners. Vervolgens zal in een panel de vertaling gemaakt gaan worden naar de toekomstige situatie in Nederland. In ieder geval zal Chris Woerts, directeur van CWO Consultancy en uitermate deskundig op het gebied van sportwedden, daaraan zijn bijdrage leveren. De discussie staat onder leiding van Willem van Oort, directeur van Gaming in Holland.

Inmiddels is ook Rens Verweij, Strategy Director bij Vice Media, toegevoegd aan het programma. Hij zal in zijn bijdrage ingaan op digitale strategieën en hoe Vice heel effectief verschillende doelgroepen bereikt, ook via het afsluiten van succesvolle partnerships.

Het Sponsorreport Jaarcongres vindt plaats op 26 mei aanstaande in De Hermitage in Amsterdam. Thema is Disruptive Sponsoring: Het uitgebreide programma, alle info over de keynotes en parrallelsessies en de inschrijfmogelijkheid is te vinden op onze congrespagina.

Source: Sportwedden op het Sponsorreport congres | Sponsorreport