Vacature Paralegal

 

Kalff Katz & Franssen

Kalff Katz & Franssen is een boutique advocatenkantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment, mediarecht en in de gaming sector. Met een sectorgerichte benadering biedt Kalff Katz & Franssen een gespecialiseerde full-service dienstverlening aan haar internationale clientèle.

 

Praktijkgroep Gaming

De gaming praktijk van Kalff Katz & Franssen bedient de top van de internationale gaming & gambling industry en heeft door haarscherpe focus een unieke marktpositie opgebouwd. In het bijzonder sterk op de terreinen regulatory, public affairs, litigation, advisory, e-commerce en e-compliance (privacy/data management/AML etc) en gespecialiseerd transactiewerk.

 

Tot ons clientèle behoren beursgenoteerde land-based en online operators, test en keuringsinstellingen, software ontwikkelaars, affiliates, (social) gaming aanbieders, PSP’s, mediabedrijven,  institutionele beleggers, DFS operators, financiële instellingen,  de (professionele) sport, e-sports ondernemingen, financial trading partijen en overheden.

 

Gevraagd

We zijn op zoek naar een Paralegal die onze gerenommeerde praktijkgroep Gaming kan versterken. De mogelijkheid bestaat om door te groeien tot advocaat-stagiaire.

 

  • Je bent ondernemend, assertief en oplossingsgericht
  • Je kan goed zelfstandig werken maar je functioneert ook binnen een hecht team
  • Gelet op internationale karakter van de praktijk is uitstekende beheersing van (ten minste) de Engelse taal essentieel

 

Waar

Kalff Katz & Franssen is gevestigd aan het Concertgebouwplein 9, te Amsterdam.

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar vacature@kalffkatzfranssen.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Tolboom via tolboom@kalffkatzfranssen.nl of bel 020 -676 07 80.